Tuoreimmat uutiset Tuoreimmat uutiset

Click, clikc, clikc, Jukola 2019 klikattu!!

Lue kertomus riimittäin,

Heponiemi Hissiä haastoi, hissi mennä raastoi. Metsä ryskäs ja tanner tömisi, vähän penkka pölisi, joku metsässä hölisi. Palapeli mahtava tänä vuonna oli, mutta niin vain joukkueet tuli.  Oli venlaa, jussia. Valmennus käytti tussia.

Lue lisää...

Oravapolku- ja AM-mitaleja Ylöjärveltä

Hämeen Oravapolku- ja keskimatkan AM-kilpailu juostiin tiistaina 11.6. Ylöjärvellä Hepo-ojan maastossa. Tuloksellisesti kisat sujuivat hissiläisiltä kaksijakoisesti: joko oltiin aivan kärjessä tai aika kaukana mitalisijoista.

Lue lisää...

Heta, Matias, Antti-Jussi ja Essi SM-sprinttiviestiin

Sunnuntaina 19.5. Hissin kevätkansallisten lisäksi kilpailllaan SM-sprinttiviestin merkeissä Raumalla. Hissistä viestiin lähtee HD18-sarjaan kova nelikko Heta Virtanen, Matias Lautamäki, Antti-Jussi Oksa ja Essi Metsälä.

Lue lisää...

Junnuilla suunnistuksen iloa Könnölässä

Kansallisten jatkoksi Hämeenlinnassa toimivien seurojen junnut pääsivät kokemaan suunnistuksen riemua harjoituskisan muodossa Könnölässä maanantaina 20.5.2019. Kisaan osallistui yhteensä 61 n. 3-15 -vuotiasta suunnistajaa Hauhon Sisusta, Kalvolan Keihäästä, Lammin Säkiästä ja järjestäjäseura Hämeenlinnan Suunnistajista.

Lue lisää...

Koejuoksijoita Könnölään kaivataan!

Kotikisat 19.5. ovat jo lähellä ja kisaratojen testaamiseksi tarvitaan lukuisia koejuoksijoita. Pitkiä ratoja on mahdollista jakaa kahtia, joten kaikille löytyy sopivaa juostavaa. Nyt kynnelle kykenevät maastoon ja edesauttamaan kisojen onnistunutta läpivientiä! Lähtö klo 16.30-18.15. Ilmoittautuminen myclubissa.