HIPPO-suunnistuskoulu ja TähtiTiimi

hippoKauden 2018 suunnistuskoulu alkaa maanantaina 9.4. Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen on Ahveniston koulun liikuntasalissa klo 18.00
Suunnistuskoulun ilmoittautuminen on avattu myClubissa: https://hameenlinnansuunnistajat.myclub.fi/login. Uudet suunnistuskoululaiset voivat rekisteröityä uusiksi jäseniksi ja liittyä ryhmään "Hippo-suunnistuskoulu". Suunnistuskoulussa on ryhmiä 5-10 -vuotiaille. 11-14 -vuotiaat toimivat omana TähtiTiimi-ryhmänään. Kaikkiin ryhmiin uudet aloittajat ovat tervetulleita!

Suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Suunnistuskoulussa aloitetaan perusasioista, tutustutaan erilaisiin suunnistuskarttoihin, karttamerkkeihin ja kartan väreihin. Siitä edetään pikkuhiljaa helppoihin reitinvalintoihin ja saadaan onnistumisten kautta varmuutta. Harjoitukset pidetään Hämeenlinnassa ja lähialueilla pääsääntöisesti maanantaisin kello 18-19.30 ja jokaisella harjoituksella on oma teemansa. Paikoista ja ajankohdista ilmoitetaan myClubissa ja aina edellisen harjoituksen yhteydessä. Alustava kalenteri kevään treeneistä löytyy lähipäivinä myClubista. Valitsemalla ryhmäksi "Hippo-suunnistuskoulu" saat näkyviin ainoastaan suunnistuskoulun tapahtumat.

Lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Aikuisen mukanaolo harjoituksissa ei ole välttämätöntä, mutta suositeltavaa ainakin nuorempien osalta (5-8 -vuotiaat).

Suunnistuskoulun hinta on 60€/lapsi. Hinta sisältää seuran jäsenmaksun ja suunnistusharjoitukset.

Olethan huolehtinut lapsesi vakuutusturvasta? Hämeenlinnan Suunnistajat ei ole vakuuttanut lastasi seuran järjestämissä ohjatuissa harjoituksissa! Kilpailulisenssien hankinnasta voi kysellä ohjaajilta. 

Ryhmien vastuuvetäjinä toimivat Anu Laine (050-550 1950) ja Eija Raimovaara (040-7455667).

 

Tervetuloa uudet ja vanhat suunnistajat!