HIPPO-suunnistuskoulu

hippoKevään 2017 Suunnistuskoulu alkaa maanantaina 10.4. Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen Jukolan koululla klo. 18.00
Suunnistuskouluun voi ilmoittauta etukäteen täällä tai harjoitusten yhteydessä.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Suunnistuskoulussa aloitetaan perusasioista, tutustutaan erilaisiin suunnistuskarttoihin, karttamerkkeihin ja kartan väreihin. Siitä edetään pikkuhiljaa helppoihin reitinvalintoihin ja saadaan onnistumisten kautta varmuutta. Harjoitukset pidetään Hämeenlinnassa ja lähialueilla pääsääntöisesti maanantaisin kello 18-19.30 ja jokaisella harjoituksella on oma teemansa. Paikoista ja ajankohdista ilmoitetaan myClubissa ja aina edellisen harjoituksen yhteydessä. Alustava kalenteri kevään treeneistä löytyy myClubista. Valitsemalla ryhmäksi "Hippo -suunnistuskoulu" saat näkyviin ainoastaan suunnistuskoulun tapahtumat.

Lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Aikuisen mukanaolo harjoituksissa ei ole välttämätöntä, mutta suositeltavaa ainakin nuorempien osalta.

Suunnistuskoulun hinta on 60€/lapsi. Hinta sisältää seuran jäsenmaksun, suunnistusharjoitukset ja Nuori Suunta -kortin niille jotka haluavat osallistua kilpailuihin.

Olethan huolehtinut lapsesi vakuutusturvasta? Hämeenlinnan Suunnistajat ei ole vakuuttanut lastasi seuran järjestämissä ohjatuissa harjoituksissa! Seurassamme saa harrastaa suunnistusta omien tavoitteiden mukaisesti ihan harrastemielessä mutta kilpaileville alle 14-vuotiaille seura lunastaa vakuutuksellisen Nuori Suunta-kortin. Tästä voit olla yhteyksissä ohjaajaasi jos/kun kilpailu-into herää ja tulee ajankohtaiseksi.

 

Ryhmien vastuuvetäjinä toimivat Anu Laine (050-550 1950) ja Eija Raimovaara (040-7455667).

 

Tervetuloa uudet ja vanhat suunnistajat!