Kesäleirillä Kiipulassa

Suunnistuskoulun ja Tähtitiimin perinteinen kesäleiri pidettiin tänä vuonna Kiipulassa 30.6.-1.7.2018. Kiipula tarjosi leirille suunnistuksellisesti sekä huollon ja virkistäytymisen kannalta monipuoliset puitteet.

Suunnistimme paitsi metsässä myös sprinttiä piha-alueella Kivikon Antin ja Laineen Anun laatimilla radoilla. Lauantain kohokohta taisi olla uintitunti Kiipulan altaissa ja sen jälkeinen makkaranpaisto kodalla. Useimmilla riitti vielä virtaa leikkiä vinkkiä laavua ympäröivässä kauniissa männikössä. Tätä ennen oli jo siis suunnistettu kaksi kertaa, pähkäilty tietovisan kiperiä kysymyksiä, pelattu lipunryöstöä ja uitu. Kiipulan maittavat ruuat pitivät vireen korkealla.

Sunnuntaiaamuna tehtiin vielä yksi reitinvalintaharjoitus metsässä. Monella saattoi olla jo mielessä iltapäivän leirikisa, jonka viisi joukkuetta julkistettiin jo edellisenä iltana makkaranpaiston lomassa. Leirikisan starttiviivalla olivat seuraavat joukkueet: Rastikarhut, Männyt, Metsäketut, Gepardit ja Käpylehmät. Leikkimielisessä kisassa oli viisi tehtävää: karttapalapelin kokoaminen, karttamerkkiaiheinen ristikko, suunnistustehtävä, pallonheitto ja tornin rakentaminen spagetista ja vaahtokarkeista. Voittajia kisassa ei ollut ja palkinnotkin arvottiin. Rastikarhuille annettiin tunnustus erityisen hyvästä yhteistyöstä, toisten kannustamisesta ja rauhallisesta tehtävien tekemisestä.

Hienon leirin siivittämänä suunnistuskoulu ja Tähtitiimi jäävät heinäkuun ajaksi harjoitustauolle. Elokuussa jatketaan!

Terveisin ohjaajat Anu & Eija, 24 leiriläistä, leirikoira ja joukko talkoolaisina toimineita vanhempia

b_300_0_16777215_00_images_leirilla2.JPG
Rasti hukassa vai mustikat tähtäimessä?