2014 60-vuotisjuhlakilpailu 2014 Juhlakisa

Juhlakansalliset kisailtu

Hämeenlinnan Suunnistajien 60-vuotisjuhlakilpailu on saatu aurinkoisessa säässä päätökseensä. Tulokset ja väliajat ovat kisasivuilla kohdassa lähtöajat ja tulokset. Järjestäjät kiittävät kaikkia osallistujia!

Pieniä viilauksia lähtölistoihin

Huomisen 60-vuotisjuhlakilpailun lähtölistoja on vielä muokattu hieman. Jokaisen sarjan numerointia on muutettu siten että jokainen numero on kasvanut kahdellasadalla. Lisäksi sarjamuutoksen vuoksi sarjan D65 lähtöajat ovat muuttuneet loppupään osalta. Tarkistakaa vielä lähtöaikanne ja numeronne lähtölistoista itse kisapaikalla ennen lähtöön siirtymistä.

Juhlakisan kilpailuohjeet julkaistu

Hämeenlinnan Suunnistajien 60-vuotisjuhlakilpailun kilpailuohjeet on julkaistu kisasivuilla. Varsinaista ilmoittautumisaikaa on vielä tämä päivä ja jälki-ilmoittautumisaikaa keskiviikkoon 13.8. asti. Tervetuloa kisaamaan Kyöstilänharjun vaativiin maastoihin!

Juhlakisan lähtöajat julkaistu

Sunnuntaisen Hämeenlinnan Suunnistajien 60-vuotisjuhlakilpailun lähtöajat on julkaistu kisasivuilla kohdassa lähtöajat ja tulokset. Ilmoittautumisia saatiin jälki-ilmoittautumisen sulkeuduttua noin vuorokausi sitten 452 kappaletta.

H75-sarjan ilmoittautumisvaikeudet

Päivitys tilanteeseen maanantaina 11.8. kello 12.30: sarjaan H75 voi ilmoittautua normaalisti ja jo eri sarjaan ilmoittautuneet on siirretty oikeaan sarjaan. Sähköpostilla voi edelleen ilmoittaa jos haluaa sarjaansa muutettavan.

Irma-ilmoittautumisjärjestelmästä puuttui muutaman päivän ajan sarja H75. Nyt tämä sarja on lisätty, mutta ilmoittautumaan pääsee vasta kun joku liitosta on laittanut hyväksymismerkin sinne. Odotelkaa maanantai-iltaan, niin silloin pitäisi onnistua. Jos olette jo ilmoittautuneet sarjaan H70, niin käymme nimet vielä läpi ja muutamme tiedät oikeaan sarjaan. Voitte myös ilmoittaa asiasta sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Järjestäjät pahoittelevat mahdollisesti aiheutunutta haittaa.