Tiedotteita 2018 AM-kilpailut

2018 AM-kilpailut - Kisasivut avattu

Hämeenlinnan Tarmo järjestää Hämeen keskimatkan AM-kilpailut ja HOK 12.6.2018

Hämeenlinnan Tarmon suunnistusjaosto on päättänyt pitää peruuntuneet am-kisat ti 12.06.2018 Hml Tarmon suunnistuksen 70-v. keskimatka -kilpailun yhteydessä.

AM-kilpailut ja HOK on peruttu !

Seuramme puolesta joudun ilmoittamaan teille kaikille valitettavan ja suunnistustapahtumien osalta ikävän uutisen:

Ensi sunnuntaina 13.6 järjestettävä Hämeen AM-keskimatkan 2018 ja HOK:in kilpailu on peruttu. Kilpailun peruutuksen syynä on lyhyesti sanoen: " väärinkäsitys Janakkalan Lukkojenmaan maastolupien suhteen ". Kunnioitamme maanomistajan päätöstä, syyttämättä ketään.
Tietenkin kaikkia harmittaa, että näin kävi. 
Pyrimme vastaisuudessa entistä tiiviimpään yhteistyöhön maanomistajien kanssa siten, että tulevat kisajärjestelyt onnistuvat.


Osanottomaksujen palautuksen ohjeet.

Osanottomaksujen palauttaminen tapahtuu keskitetysti seuroittain.Kilpailuun ilmoittautunut seura ilmoittaa kilpailun johtajalle sähköpostilla (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) kaikkien seuran jäsenten maksamien osanottomaksujen kokonaissumman ja seuran pankkiyhteystiedon, minkä perusteella maksamme seuran tilille ko. summan. Seura voi tämän jälkeen jakaa jäsenilleen palautetut maksut.

Kilp. johtaja Jarmo Lahti

 

Huom! Kilpailu on avoin muidenkin alueiden suunnistajille. Tieto on lisätty kilpailukutsuun 3.5. Tervetuloa kaikille.

3.5. on lisätty valvojan lausunto. Aiemmin siellä jo muut tiedot olivatkin lukuunottamatta kilpailuohjetta ja lähtölistoja, jotka tulevat sivuille perjantaihin 11.5. mennessä.

AM-kilpailujen ja HOK:n kisasivut on avattu. Sivuilta löytyy tällä hetkellä kilpailukutsu ja maastokuvia. Lisätietoa julkaistaan lähiaikoina.