Hissin kansallinen pitkä matka 2019 2019 Kansalliset

Kevätkansalliset ohi

Hissin kevätkansalliset on saatu kisailtua ja tulokset sekä väliajat on julkistettu tulossivulla.

Järjestäjien rastimääritevirheen vuoksi sarjan H14 tulokset on mitätöity, ja sarjaan osallistuneet voivat periä osanottomaksunsa takaisin järjestäjiltä. Mikäli haluatte periä osanottomaksunne, lähetättehän kilpailunumeronne, osallistujan nimen ja tilinumeron, jolle maksu palautetaan, kilpailunjohtaja Jarmo Lahdelle osoitteeseen jarmo.j.lahti(at)gmail.com

Hämeenlinnan Suunnistajat kiittää kaikkia kilpailuihin osallistuneita!

Ratamestarin viimeiset terveiset kevätkansallisiin

Ratamestarilausunto Könnölän pitkien matkojen kansallisiin 19.5.2019

Lue lisää...

Radat ovat valmiina kevään kansallisiin, niin maastossa kuin kartoillakin. Maaston viimeisin raivaussahaharvennus vielä saatiin päivitettyä karttoihin juuri ennen kartan tulostusta.

Maastoon on merkitty oransilla kuitunauhalla muutama pieni Hämeen Kylmänkukan kasvualue kielletyksi alueeksi, mutta kukkia ei nyt tänä keväänä ole näillä alueilla esiintynyt. Kanalintujen pesien kartoitus tehtiin maastoon lintukoiran avulla Äitienpäivänä, ilman yhtään havaintoa. Ratojen tarkistusjuoksussa kuitenkin yksi pesä löydettiin ja myös se on merkitty maastoon nauhalla kielletyksi alueeksi.

Kilpailupäiväksi säätiedot lupaavat melko kesäistä keliä, joten varsinkin pitempien matkojen kilpailijoiden kannattaa tehdä reitinvalintansa kartalla merkittyjen juomapaikkojen kautta.

Kilpailijan pitää varata myös riittävästi aikaa lähtöpaikalle menoon, sillä molempiin lähtöihin tulee matkaa kilpailukeskuksesta reilusti yli 1km ja 1. lähtöön jopa lähes 2 km, reitit lähtöihin kulkevat teitä pitkin. Kilpailukeskuksen ohittavalle tielle on asetettu nopeusrajoitus, mutta varovainen kannattaa aina olla.

Usealla sarjalla on kilpailussa kartanvaihto ja kilpailija saa molemmat kartat jo lähdössä, tutustu tarkemmin kartanvaihtoon kilpailuohjeessa, ohessa kuva maastosta rastipisteeltä, jossa tapahtuu kartanvaihto. Kartat ovat vastakkain karttakotelon sisällä ja kotelo on suljettu.

Nyt on kilpailijoiden vuoro nauttia keväisestä hämäläismetsästä!
Rtm Repa Honkanen

Muutoksia kevätkansallisten sauna-/pesujärjestelyihin

Muutama päivä ennen HlS:n kevätkansallisia tuli seuraava muutos: naisten käytössä on sama savusauna kuin miehilläkin. H/D-sarjalaisilla on eri pukuhuoneet, ja saunavarusteena tarvitaan uima-asu. Savusaunan maksu on 5 €/hlö. Ennakkoilmoittautumista jatketaan pe 17.5. asti, ilmoittaudu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Maksaminen kisapäivänä Könnölän tilan ravintolaan.

Toinen pesupaikka sijaitsee kirkasvetisen Hautalammen rannassa, jossa hyvä uimapaikka. Opastus opaspaalulta, ks. kilpailukeskuskartta.

Muutokset ilmoitetaan myös to 16.5.2019 julkaistavissa kilpailuohjeissa. Lähtöajat julkaistaan viimeistään perjantai-iltana 17.5.

Rastiterveisin, kilpailunjohtaja Jarmo Lahti

Kevätkansallisten lähtölistat julkaistu

Ylihuomenna sunnuntaina 19.5. järjestettävän Hissin kevätkansallisen lähtölistat on julkaistu kisasivuilla. Mahdollisista emit-muutoksista pyydetään ilmoittamaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen vili.virkki(at)hameenlinnansuunnistajat.fi tai kisa-aamuna infoon ennen lähtöä. Myös laina-emitit voi noutaa infosta.

Ratamestarin lausunto ja alustavat kilpailuohjeet julkaistu

Kahden viikon päästä järjestettävän kansallisen pitkän matkan kilpailun ratamestarin lausunto ja alustavat kilpailuohjeet on julkaistu kisasivuilla. Ilmoittautumisaikaa on 14.5. asti, ja jälki-ilmoittautuminen sulkeutuu 15.5. Tervetuloa kisoihin!