2019 Kansalliset – Kilpailunjohtajan terveiset

Kilpailunjohtajan terveiset 9.2.2019 Hämeenlinnan Suunnistajat järjestää tulevan toukokuun 19. päivä kansallisen pitkän matkan kilpailun maastossa, jonka vanhempi suunnistajasukupolvi muistaa Kalvolan…

Kilpailunjohtajan terveiset 9.2.2019

Hämeenlinnan Suunnistajat järjestää tulevan toukokuun 19. päivä kansallisen pitkän matkan kilpailun maastossa, jonka vanhempi suunnistajasukupolvi muistaa Kalvolan ”kostean syyskuun 1987 SM R1-viestin hämäläismaastona”. Kilpailukeskus on tänä vuonna sama kuin 1987, mutta valtaosa kilpailumaastosta sijaitsee länsilounaaseen verrattuna v. 1987 kisamaastoon.

Seuramme juhlii toukokuisena sunnuntaina 65-vuotisjuhlaansa tarjoten teille mielenkiintoiset ja haastavat radat sarjoissa H/D8RR-H/D85. Tarkemmat kuvaukset maastosta ja radoista löytyvät oheisen kisasivuston kohdista ”Ratamestarin mietteet” ja ”Kartoittajan kuulumiset”. Niiden ohessa myös maastokuvia ja karttanäytteitä. Samalla voitte katsastaa myös kilpailumaaston vanhaa karttaa.

Keväisen pitkän matkan kilpailun radat tarjoavat optimaalisen mahdollisuuden monelle seuralle testata ja suorittaa ”karsintaa” mm. Jukolan Viestiin, joka tänä vuonna käydään myös hämäläismaastossa Kangasalla, vain n. 70 km päässä. Kilpailumme ratapituudet ilmoitetaan kilpailukutsussa, joka julkaistaan näillä kisasivustoilla lähipäivinä.

Kilpailukeskus sijaitsee Könnölän matkailutilan alueella. Könnölän tila (n. 400 m kilpailukeskuksesta) tarjoaa väsyneille ja nälkäisille suunnistajille mm. kohtuuhintaista mökkimajoitusta ja ateriapalvelua, ks. www.konnola.fi. Joten käyttäkää tätä lähipalvelua hyväksenne!

Näillä mietteillä toivotan kaikki Teidät suunnistajat tervetulleiksi nauttimaan keväisestä hämäläismaastosta!

Terveisin, kilpailunjohtaja Jarmo Lahti
jarmo.j.lahti@gmail.com