AM keskimatkalta 14 mitallia

Hämeen AM-keskimatka suunnistettiin eilen arki-iltakisana Akaan Viialassa. Kilpailu oli ajankohdasta huolimatta houkutellut paikalle 450 suunnistajaa. Hissi oli hienosti edustettuna kolmanneksi…

Hämeen AM-keskimatka suunnistettiin eilen arki-iltakisana Akaan Viialassa. Kilpailu oli ajankohdasta huolimatta houkutellut paikalle 450 suunnistajaa. Hissi oli hienosti edustettuna kolmanneksi eniten osallistujia mukaan saaneena seurana, 45 osallistujan voimin.

Menestystä myös ropisi seuramme suunnistajille ja kotiintuomisina oli kopallinen AM-mitalleja saldolla 5 kultaa, 4 hopeaa ja 5 pronssia. Sarjojensa voitot ja AM-kultaa pokkasivat H21 Vili Virkki, H45 Antti Virtanen, H75 Aarno Hovikorpi, H18 Ville Laakso ja D16 Heta Virtanen. Hopeaa ottivat D21 Johanna Niittymäki, H50 Ari Heikkilä, D65 Ritva Kajava ja D75 Raija Virtanen. Pronssiset mitallit hissiläisistä puolestaan nappasivat H75 Olavi Erkkilä, D70 Ulla Ahonen, D65 Leena Savonen, D40 Anu Laine ja D16 Essi Metsälä. Tämän lisäksi iso joukko muita hyviä kärkipään sijoituksia useissa sarjoissa. HYVÄ HISSI ja HISSILÄISET!