Hienoja suorituksia junnukisoissa Nokialla

Rasti-Nokian XXI junnukisoihin osallistui 12 HlS:n 6-13 vuotiasta rastienhakijaa. Ilkan maastoon oli tehty varsin vaativia ratoja ja hyvien suoritusten edellytyksenä oli huolellinen kartanluku. Tässä kaikki onnistuivat hienosti, sillä jokainen pääsi maaliin hyväksytyllä suorituksella.

Pienimpien poikien sarjaan eli H8RRS:ään osallistuivat Vilho Mennala, Leo Raimovaara ja Eero Reinikainen. Kivelän Niko lähti rohkeasti suoralle radalle H10-sarjassa ja sijoittui seitsemänneksi. H10RR-sarjassa Vilho Peltotalo pokkasi hopeaa ja Topias Immonen oli hienosti 10. Tyttöjen vastaavassa sarjassa Venla Mennala voitti, Alma Peltotalo oli 8. ja Siiri Jokimäki 11. H12-sarjassa Syrjäsen Onni suunnisti sijalle 18 kuulemma yhden isomman virheen tehneenä. D12-sarjassa Emma Raimovaara oli jaetulla kakkossijalla. Immosen Matiaksella H13-sarjassa oli 3,3 km:n vaativa rata ja Matiaksen sijoitus oli hienosti 11.

Reissu tehtiin pikkubussilla mukavan kuljettajan ja hänen pikkuapulaisensa kanssa. Kisan jälkeen pulahdettiin Vihnusjärveen uimaan. Eipä suunnistuskisareissu voisi tämän parempi olla!

Tulokset: http://www.rastinokia.fi/xxi-junnukisat/tulokset-ja-valiajat

Kisakuvat: http://www.rastinokia.fi/xxi-junnukisat/kisakuvia