Hissille menestystä SM Erikoispitkältä

20161015SmEpEssi5

Kauden viimeiset SM-mitallit ratkottiin lauantaina erikoispitkänmatkan kisassa Ylöjärven-Hämeenkyrön rajamailla Pinsiössä.Maasto oli varsin kaksijakoinen jakautuen korkeuseroja sisältävään harju-supppamaastoon sekä nopeakulkuiseen normi hämäläiseen.

Hissiläisittäin kesän viimeiset SM-mittelöt oli menestyksekkäät.Tuloksena 2 mitallia ja 4 plakettia.Parhaiten onnistui Salmisen Pertti ja Virtasen Antti nappaamalla pronssiset mitallit H75 ja H45 sarjassa.Plaketeista vastasivat vauhdikkaat junnumme ja Hovikorven Aarno 5. sijalla H75.Junnuista plaketeille ylsivät upeiden juoksujen päätteeksi Laakson Ville 4. sijalla H 18,tiukan loppukiriotatuksen jälkeen,vain 3sek pronssista! 20161015SmEpVille4Metsälän Essi sai niinikään kaudelle hienon päätöksen ja palkinnon 5. sijan muodossa D15 sarjassa.H15 Antti-Jussi Oksa otti  myös hienosti plaketin 7. sijalla.Savosen Leena oli kymppisakissa D60 9.sijallaan.

Muista sijoituksista mainittakoon Ahosen Ulla 13. D75 ja Kommion Jere 15. H20 sarjassa.

Onnittelut kaikille menestyjille ja itsensä voittajille!

Ensi viikonloppuna vielä syksyn ja kotimaisen kilpailukauden perinteisesti päättävä Halikkoviesti.Sinne Hissi iskee vielä 2 joukkueella!