HLS Ahvenanmaalla 27.3.-2.4.

Hissin kevätleiri pidettiin toisena vuonna peräkkäin Ahvenanmaalla.Tukikohtana toimi Ålands Idrottscenter saaren ytimessä Godbyn kylässä.

Mukana oli 13 hengen joukkue.Tänä vuonna olosuhteet olivat saarellakin poikkeuksellisen talviset ja pääosa harjoituksista saatiin tai jouduttiin juoksemaan lumessa,mikä teki treeneistä fyysisesti varsin raskaita.Hienolla asenteella urheilijamme asennoituivat joka harjoitukseen ja leirin päätteksi osallistuimme vielä If Ålandin ja TPn järjestämään viestikisaan ja Åland 2-dagars kansallisiin kauden avauskisoihin.

Lauantain valoisalla juostussa ilta B-viestin joukkuekilpailussa HLS 1 Saana ja Siiri sijoittuivat hienosti 17. ja HLS 2 Jenni ja Jenna 48.

Pimeällä juotussa Yöviestin A-sarjan joukkuekilpailussa HLS 1 sijoitui 12. kokoonpanolla Jere,Jussi,AriM. HLS 2 Matias,Asko,AnttiK. juoksivat sijalle 22. ja tiukan keskinäisen kisan jälkeen HLS 3 Niilo,Petri,Ilkka heti tuntumassa 23.

Varsinkin Jere ja Matias juoksivat upeat viestisuoritukset tulemalla kärkiletkassa maaliin,osuussijoitusten ollessa 4. ja 5.!

Sunnuntain ja maanantain Två-Dagarsin yhteistuloksissa Jussi otti komean voiton H18 sarjassa ja Matias niinikään upeiden juoksujen jälkeen H16 sarjan 2. sijan. H21 AriM. teki molempina päivinä mukavat juoksut,sijoittumalla yhteistuloksissa 15.

Seuraavaksi Hissi iskee Kevätyössä 6.4 ja sieltä Paraisten viikonloppuleirille virittämään kuntoa kohti kevään koitoksia!