Kotimaiset Rastiviikot päätökseen,Hissiläisille myös menestystä

Tämän kesän kotimaiset rastiviikot on tällä erää saatu päätökseen.FIN 5 suunnistettiin kesäkuun viimeisellä viikolla Yläneen-Mynämäen pienipiirteisessä ja varsin raskaspohjaisessa avokallio…

Tämän kesän kotimaiset rastiviikot on tällä erää saatu päätökseen.FIN 5 suunnistettiin kesäkuun viimeisellä viikolla Yläneen-Mynämäen pienipiirteisessä ja varsin raskaspohjaisessa avokallio maastossa.Hissiläisiä oli viikolla mukana kaikkiaan 28.Tuloksellisesti parhaista esityksistä vastasivat Laakson Ville sijoittumalla H16 E 4. sijalle.Muita kymppijoukkoon sijoituksia oli Matias Lautamäki 7. H13A,Anu Imberg 8. D21AL,Leena Savonen 8. D65 ja Raija Virtanen 6. D75 sarjassa.

Toinen kotimaan rastiviikoista eli KRV suunnistettiin viime viikolla Ylä-Kainuussa Suomussalmella.Viikko alkoi ja päättyi varsin koleissa ja sateisissa merkeissä.Kun sateita oli ollut varsin runsaasti myös edeltävillä viikoilla,oli runsaasti soita sisältävä kilpailumaasto varsin märkä ja raskas edettäväksi.Parhaiten kompassin käytön Itäjärvi-Pesiönlahden soilla Hissiläisistä hallitsi Virtasen Antti,ottamalla voiton H45A sarjassa.Nuorista edustajistamme Virtasen Heta saavutti 2. sijan D14 ja Kuusisen Saana D12 sarjoissa.Muita kymppi joukkoon sijoituksia Hissiläisistä saavuttivat Anna Kopra 8. D16 Bssä,Hovikorven Aarno 8. H70.Sanni Kuusinen sijoittui 10. D16E  ja Petri Kuusinen niinikään 10. H45A sarjassa.