Laakson Ville Finin voittoon! Hissille menestystä Rastiviikoilta

Kesän kotimaiset Rastiviikot suunnistettiin heinäkuu kahtena ensimmäisenä viikkona Puolangalla ja Haminassa.Hissiltä oli molemmilla viikoilla suhteellisen pienet,mutta sitäkin iskukykyisemmät edustukset. Rastiviikkojen…

Kesän kotimaiset Rastiviikot suunnistettiin heinäkuu kahtena ensimmäisenä viikkona Puolangalla ja Haminassa.Hissiltä oli molemmilla viikoilla suhteellisen pienet,mutta sitäkin iskukykyisemmät edustukset.

Rastiviikkojen parasta antia oli Laakson Villen voitto Finin H18E sarjassa! Ville voitti kaksi osakilpailua ja otti lisäksi 2. ja 3. sijat.H75 sarjassa kivenkova kaksikko Salmisen Pertti ja Hovikorven Arska ottivat yhteistuloksissa 2. ja 3. sijat.H35Assa Korpin Miika otti 2. sijan Kainuun hyvien suoritusten jatkoksi. D16 Eliitissä Haikaman Outi oli tasaisten suoritusten myötä mukavasti 6.

Kainuun Rastiviikolla Puolangan Luhtakankaalla Hissiläisittäin parhaasta suorituksesta vastasi Virtasen Antti,ottamalla 3. sijan H45Assa. Virtasen Heta otti D16Essä 5. sijan ja Kuusisen Sanni oli saman sarjan 9. D13Assa Saana Kuusinen oli 10.Muita hyviä edesottamuksia oli Korpin Miikan suoritukset H35Assa,saldona kaksi osakilpailuvoittoa ja 3. sija.

Seuraavaksi Rastiviikot jatkuvat Ruotsin O-Ringenillä Sälenissä.Hissiltä menossa mukana 12-henkinen edustus.