Mannaa mahan täydeltä

20141011 LauraV

Tuttu kuvio: Hämeenlinnasta bussilla Turkuun, laivalla Tukholmaan, bussilla kilpailupaikalle, teltta pystyyn, kilpailunumeroiden ja SI-tikkujen jako ja sitten jännittämään omaa ja muiden suoritusta. Ei olisi paljon paremmin voinut kilpailu alkaa. Laura tulee ensimmäiseltä osuudelta vaihtoon sijalla 20 ja Juri toiselta sijalla 13. Tämän jälkeen lähti 4 naista tosi kovassa seurassa puolustamaan sijoitusta. Arvatenkin ylivoimainen tehtävä, mutta taistellen ja omien taitojen ja kykyjen mukaan edettiin osuudesta toiseen. Neljällä yhtäaikaisella juoksijalla jatkettiin seitsemänteen osuuteen asti ja lopussa oli vielä 3 yksittäistä osuutta. 25 hissiläisen sinnittelyn jälkeen loppusijaksi tuli 67. Ei aivan tavoitteeseen, mutta kuitenkin yhden sijan parannus edellisvuoteen.

Kakkosjoukkueessa oli kantavana voimana monta nuorta ja kortensa kekoon kantanut monivuotinen manageri Jorma, joka yleensä tulee metsästä täysin puhtain vaattein, mutta nyt jokunen suo oli kastellut kengät. Iloisella mielellä joukkue eteni kuin juna ja loppusija hienosti 195. Onnistujia oli monia, mutta manageripalkinnon pokkasi Saana Kuusinen.20141011  JormaL

 Joukkueissa juoksivat: Aino, Anne, Antti, Antti, Ari, Asko, Atte, Bernadett, Eero, Elena, Emma, Hanna, Hanna-Maija, Heta, Ilya, Janika, Jari, Jenna, Jenna, Jere, Johanna, Joona, Jorma, Juha, Juho, Juri, Kalle, Kari, Laura, Mari, Martti, Matias, Meiju, Melina, Mika, Mikko, Niklas, Niko, Olli, Polina, Reeta, Risto, Roman, Saana, Sanni, Sanni, Sirpa, Veikko, Vili,  Ville. Huoltajina Tero, Petri, Ari

Takaisinpäin tuttu kuvio: Teltta kasaan, bussilla laivaan, laivalla hyttiin, suihkuun, syömään, baariin, kauppaan, hyttiin, pelisaliin, pallomereen, hyttiin, pubiin, hyttiin, pubiin, ravintolaan, yökerhoon ja sitten bussiin nukkumaan.

Unkarikevennys. Ildiko ei päässyt mukaan kun piti osallistua Unkarin mestaruuskisoihin. Voitto tuli 12km matkalla 9:llä minuutilla. Detti katseli valkoisia kananmunia ja sanoi, että heillä munat ovat ruskeita. Sanoin, että meillä kanatkin ovat valkoisia. WHAT, really. Heillä kanat ovat ruskeita.