SM-viesteistä ja Sprintistä 4 mitallia ja 6 plakettisijaa

Sunnistuksen SM -viestit ja sprintit kisatiin 15.-16.9 Rovaniemellä ja Oulussa. Viestit juostiiin Rovaniemen Valajaskosken varsin monimuotoisessa Pohjoissuomalaisessa maastossa.Tarjolla oli kaikkea,nopeaa kangasta,hidasta rakkaa, avosoita ja vaaran rinteitä.

Hissi osallistui viesteihin 4 joukkueen voimin ja tuloksena oli 1 mitalli ja 2 plakettisijaa. Mitalista vastasi tällä kertaa H50 joukkue kokoonpanolla Juha Prittinen, Jussi Korhonen, Antti Virtanen,ottamalla sarjansa pronssiset mitallit. Junioripuolella saaliina oli 5. sija D18 sarjassa joukkueella Saana Kuusinen,Heta Virtanen, Essi Metsälä ja 8. sija D20 viestissä kokoonpanolla Maija Mäenpää, Jenni Kivikko, Outi Haikama. H18 joukkue Antti-Jussi Oksa, Jussi Jalonen,Matias Lautamäki sijoittui 13.

Sunnuntain SM -sprintit suunnistettiin Oulussa,Raatin urheilustadionin toimiessa kilpailikeskuksena.Oulujoen suistoalueen saaret ja lukuisat sillat tarjosivat visaisia sprinttisunnistustehtäviä ja reitinvalintoja sarjasta riippumatta.

Hissiläisittäin onnistumisia ja hyviä sijoituksia tuli laajalla rintamalla,saldona 2 mitallia ja 4 plakettisijaa. Mitaleista vastasivat H50 Virtasen Antti ottamalla hienosti sarjansa kultaa. Adjutanttina säesti Prittisen Juha putsaamalla saman sarjan pronssiset mitalit.Duon ja hissin kokonaispanoksen tässä sarjassa täydensi vielä Korhosen Jussi 6. sijalla. Päivän kolmannesta hissiläismitalista vastasi Kajavan Ritva ottamalla hienosti 3. sijan D70.

Juniorisarjoissa Hissin saldo oli hienot 3 plakettisijaa ja hyviä sijoituksia A-finaaleissa. H16 Lautamäen Matias oli sarjansa tiukassa sekunttitaistossa 6., H18 Jalosen Jussi onnistui niinikään hienosti,ollen 6. sijalla. D18 Virtasen Heta jatkoi päivän ” Hissi sijalla” saavuttamalla myös sarjansa 6. sijan. Metsälän Essi oli D18 11.,vain 3 sek  plaketista. Muista A-finalisteista Kuusisen Petri oli H50 16. ja Saana D15 sarjan 22.

Onnittelut viikonlopun upeasta Hissi menestyksestä kaikille osallisille!