Puuhamaa-rastit

Tervehdys

Hämeenlinnan Suunnistajat juhlistaa 70. toimintavuottaan Puuhamaa-rasteilla äitienpäivänä 12.5. 2024. Kiitos Puuhamaa Oy:lle saadessamme kilpailukeskukseksi Puuhamaan huvipuiston, jossa odottavat tilavat parkkipaikat ja kaikki tarvittavat rakenteet: ravintola, pesu- ja pukeutumistilat sekä wc-tilat. Kilpailukeskus on lisäksi hyvien liikenneyhteyksien varrella, moottoritie 3 läheisyydessä. Puuhamaan huvipuisto tosin aukeaa yleisölle vasta 8.6. Puuhamaa-rastien maasto on toiminut vuosien mittaan sekä arvokilpailujen että kansallisten suunnistuskilpailujen näyttämönä tarjoten suunnistajille aina haasteita niin fyysisesti kuin suunnistustaidon osalta.

Lasten sarjoissa palkintoina on runsaasti houkuttelevia vaihtoehtoja, kuten Puuhamaa-rannekkeita, Puuhamaa-tuotteita ja namuja. Pääsarjojen voittajille on luvassa rahapalkintoja, kun taas muiden sarjojen voittajat pääsevät nauttimaan tuotekasseista.

Haluan myös toivottaa kaikille suunnistaville äideille sekä niille, jotka tulevat kannustamaan suunnistajia huoltojoukoissa, oikein hyvää äitienpäivää! Tarjoamme äideille pullakahvit kisaravintolassa, jotta he voivat hetkeksi istahtaa nauttimaan päivästään mukavassa seurassa.

Tervetuloa suunnistamaan ja juhlistamaan kanssamme 70-vuotiasta seuraamme. Tehdään kilpailupäivästä ikimuistoinen!

Kilpailunjohtaja Sirkka Jaakkola

YHTEISTYÖSSÄ