JUNIORITOIMINTAA

Suunnistus on kulkemista maastossa valittua reittiä pitkin. Sopiva reitti ja määränpää löytyvät kartan ja kompassin avulla. Suunnistustaitoja tarvitaan vaikka missä, marjastamassa, sienestämässä, erävaelluksilla, jopa patikointi- ja pyöräretkillä. Tuhannet suunnistajat haluavat myös kilpailla. Siksi suunnistuksessa järjestetään kilpailuja ja rastiviikkoja. Suunnistus on jännittävä, luontoystävällinen liikuntamuoto, jota kaikenikäiset voivat harrastaa sekä kesällä että talvella.

Aloita uusi harrastus suunnistuksen parissa! Tule mukaan Hämeenlinnan Suunnistajien Hippo-junioriharjoituksiin. Opit kulkemaan luonnossa, saat mukavia ystäviä ja hienon harrastuksen.

Hippo-suunnistuskoulussa suunnistusta harrastavat 6-11-vuotiaat. TähtiTiimi on 12-14-vuotiaiden oma ryhmä. Valmennuksen piirissä harjoittelevat 15 vuotta täyttäneet junnut. Tarjoamme kaikille halukkaille harjoituksia oman kiinnostuksen ja taitotason mukaan.

Koronaviruspandemiasta johtuen ryhmien yhteisharjoitukset eivät ole vielä alkaneet. Järjestämme omatoimisia harjoituksia, joista löydät lisää tietoa täältä.

Tiedotamme tällä sivulla yhteisharjoitusten alkamisesta.