JUNIORITOIMINTAA

Suunnistus on kulkemista maastossa valittua reittiä pitkin. Sopiva reitti ja määränpää löytyvät kartan ja kompassin avulla. Suunnistustaitoja tarvitaan vaikka missä, marjastamassa, sienestämässä, erävaelluksilla, jopa patikointi- ja pyöräretkillä. Tuhannet suunnistajat haluavat myös kilpailla. Siksi suunnistuksessa järjestetään kilpailuja ja rastiviikkoja. Suunnistus on jännittävä, luontoystävällinen liikuntamuoto, jota kaikenikäiset voivat harrastaa sekä kesällä että talvella.

Aloita uusi harrastus suunnistuksen parissa! Tule mukaan Hämeenlinnan Suunnistajien junioriharjoituksiin. Opit kulkemaan luonnossa, saat mukavia ystäviä ja hienon harrastuksen.

Hippo-suunnistuskoulussa suunnistusta harrastavat 6-11-vuotiaat. TähtiTiimi on 12-14-vuotiaiden oma ryhmä. Valmennuksen piirissä harjoittelevat 15 vuotta täyttäneet junnut. Tarjoamme kaikille halukkaille harjoituksia oman kiinnostuksen ja taitotason mukaan.

Hippo-suunnistuskoulun ja TähtiTiimin harjoitukset alkavat vanhojen harrastajien osalta 12.4.2021 omatoimisilla harjoituksilla. Uusien suunnistuskoululaisten ja tähtitiimiläisten kausi alkaa aloitusinfolla sunnuntaina 2.5.2021 klo 18. Aloitusinfo pidetään verkossa Teams-ohjelmalla. Vanhojen ja uusien ensimmäinen yhteinen ohjattu ulkoharjoitus on maanantaina 3.5.2021. Kokoontuminen on klo 18 Ahveniston uimarannalla. Koronatilanne voi vaikuttaa ohjattujen harjoitusten järjestämiseen eli muutokset ovat mahdollisia.

Uudet harrastajat voivat ilmoittautua Eijalle (yhteystiedot alla). Tiedusteluihin vastaavat:

  • Hippo-suunnistuskoulu (6-11 -vuotiaat): Eija Raimovaara (etunimi.sukunimi[at]pp.inet.fi)
  • TähtiTiimi (12-14 -vuotiaat): Anu Laine (anu.imberg [at]gmail.com)
Hippo suunnistaa
Etelä-Hämeen Osuuspankki tukee Hippo-suunnistuskoulua