JUNIORITOIMINTAA

Suunnistus on kulkemista maastossa valittua reittiä pitkin. Sopiva reitti ja määränpää löytyvät kartan ja kompassin avulla. Suunnistustaitoja tarvitaan vaikka missä, marjastamassa, sienestämässä, erävaelluksilla, jopa patikointi- ja pyöräretkillä. Tuhannet suunnistajat haluavat myös kilpailla. Siksi suunnistuksessa järjestetään kilpailuja ja rastiviikkoja. Suunnistus on jännittävä, luontoystävällinen liikuntamuoto, jota kaikenikäiset voivat harrastaa sekä kesällä että talvella.

Hämeenlinnan Suunnistajien junioriharjoituksissa opit kulkemaan luonnossa, saat mukavia ystäviä ja hienon harrastuksen.

Hippo-suunnistuskoulussa suunnistusta harrastavat 6-11-vuotiaat. TähtiTiimi on 11-14-vuotiaiden oma ryhmä. Valmennuksen piirissä harjoittelevat 15 vuotta täyttäneet junnut. Tarjoamme kaikille halukkaille harjoituksia oman kiinnostuksen ja taitotason mukaan. Hippo-suunnistuskoulun ja TähtiTiimin ulkokausi alkaa huhtikuussa ja päättyy syyskuun lopussa. Lue lisää junnutoiminnasta täältä.

Hippo-suunnistuskoulun ja TähtiTiimin kausi alkaa maanantaina 15.4.2024. Ensimmäinen harjoitus alkaa klo 18 Nummen koululla Hämeenlinnassa (säävaraus). Uusille harrastajille pidetään ennen harjoituksen alkua klo 17.30 aloitusinfo, jossa kerrotaan suunnistuksesta harrastuksesta ja suunnistuskauden harjoituksista.

Uusien harrastajien ilmoittautumiset tehdään sähköpostilla sunnuntaihin 7.4.2024 mennessä Niinalle Hippo-suunnistuskoulun osalta ja Eijalle TähtiTiimin osalta. Sähköpostiosoitteet alla.

Tiedustelut:

  • TähtiTiimi: Eija Raimovaara (etunimi.sukunimi[at]pp.inet.fi)
  • Hippo-suunnistuskoulu: Niina Göransson (etunimi.sukunimi[at]gmail.com)

    HIPPO-hahmo
    OP Häme tukee Hippo-suunnistuskoulun järjestämistä