JUNIORITOIMINTAA

Suunnistus on kulkemista maastossa valittua reittiä pitkin. Sopiva reitti ja määränpää löytyvät kartan ja kompassin avulla. Suunnistustaitoja tarvitaan vaikka missä, marjastamassa, sienestämässä, erävaelluksilla, jopa patikointi- ja pyöräretkillä. Tuhannet suunnistajat haluavat myös kilpailla. Siksi suunnistuksessa järjestetään kilpailuja ja rastiviikkoja. Suunnistus on jännittävä, luontoystävällinen liikuntamuoto, jota kaikenikäiset voivat harrastaa sekä kesällä että talvella.

Aloita uusi harrastus suunnistuksen parissa! Tule mukaan Hämeenlinnan Suunnistajien Hippo-junioriharjoituksiin. Opit kulkemaan luonnossa, saat mukavia ystäviä ja hienon harrastuksen.

Hippo-suunnistuskoulussa suunnistusta harrastavat 6-11-vuotiaat. TähtiTiimi on 12-14-vuotiaiden oma ryhmä. Valmennuksen piirissä harjoittelevat 15 vuotta täyttäneet junnut. Tarjoamme kaikille halukkaille harjoituksia oman kiinnostuksen ja taitotason mukaan.

Hippo-suunnistuskoulun ja TähtiTiimin harjoitukset alkavat kesätauon jälkeeen maanantaina 10.8.2020 klo 18 Kankaantaan kentällä. Kumpaankin ryhmään mahtuu muutama uusi harrastaja. Tiedustelut vapaista paikoista:

  • Hippo-suunnistuskoulu (6-11 -vuotiaat): Eija Raimovaara (etunimi.sukunimi[at]pp.inet.fi)
  • TähtiTiimi (12-14 -vuotiaat): Anu Laine (anu.imberg [at]gmail.com)

Hippo suunnistaa