Halikko – Suomen hauskin seuraviesti!

| Aiheet: Yleinen

Olimme taas mukana syksyn hauskimmassa seuraviestissä!

33. Halikko-viesti suunnistettiin Salossa, Jukola 2006 -maastossa sunnuntaina 10.10. Edellisen kerran meiltä oli joukkue Halikko-viestissä vuonna 2018. Nyt mukana oli ensikertalaisia ja tietenkin oli myös monta konkaria – ihan ensimmäisestä Halikko-viestistä alkaen mukana olleitakin. Tänä vuonna mukaan lähti 116 joukkuetta, joista osa oli kuntosarjassa ilman osuusrajoituksia. Tänä vuonna uutta olivatkin tarkentuneet osuuskohtaiset sarjarajoitukset, mikä teki joukkueen kokoamisesta sekä ehkä sen seuraamisestakin selkeämmän.

Mutta tänä vuonna Hissilläkin oli jotain uutta Halikossa: Uusi seurateltta. Komean vihreä. Helppo kantaa, varsinkin kun on Jykä mukana, ja helppo koota, varsinkin kun on Asko mukana. 😊 Ei vaan, näppärä sääsuoja, mutta ennen kaikkea loistava oman porukan yhdistäjä. Kokoontumispaikka.

Sääsuojassa

Joukkueemme viesti kulki tasaisesti ja kolmen osuuden viejät niputtuivat kivasti. Viestisuunnistaminen sykähdyttää aina – niinpä teltallamme kuului puheita jo ensi vuoden eri viesteistä. Aika kääntää katseita sinne suuntaan.

Kiitokset iloiselle seuraporukalle! Jokaisen viestinviejän mukanaolo oli äärimmäisen tärkeää! Ja huoltojoukkojen myös!

Halikko-joukkue 2021:
Mikko Pirilä   Emmi Diaz  Jyrki Kommio   Asko Lautamäki   Niklas Göransson   Anniina Paronen  Topias Lautamäki  Antti Kivikko  Jussi Korhonen   Antti Virtanen  Kirsi Vesterinen  Emma Raimovaara  Eevi Kulju  Jenni Kivikko   Vili Virkki