KUNTOSUUNNISTUS

Tapahtumat

Kuntorastikausi aiottiin käynnistää torstaina 15.4. Kolkanmäen maastosta. Valitettavasti tapahtuma joudutaan Koronan takia perumaan. Seuraamme koronarajoituksia ja pyrimme aloittamaan kuntorastien järjestämisen heti, kun se on mahdollista. Seuraa kuntorastien tiedotusta www-sivuilta sekä Hämeen Sanomien tapahtumailmoituksista.

Maanantaina 19.4. käynnistyy Hämeenlinnassa viikoittain kuntorastien rinnalla järjestettävät omatoimirastit (pääsääntöisesti maanantai – sunnuntai). Omatoimirasteille tulostetaan kartat itse pdf-tiedostosta. Omatoimirasteilla ei ole Emit-leimausta. Omatoimirastien tiedotus tapahtuu www-sivujen kautta.

Kevään aikana saadun palautteen perusteella tehdään päätös kuntorastien rinnalla järjestettävien omatoimirastien jatkosta myös juhannuksen jälkeen.

Seuraan liittyminen

Kuntosuunnistaja voi liittyä Hämeenlinnan Suunnistajien jäseneksi. Jäsenmaksua vastaan seura tarjoaa jäsenelle taitoharjoituksia, yhteislenkkejä ja talvella salivuoroja. Seuran jäseneksi pääsee rekisteröimällä itselleen jäsentilin myClub-palvelussa.

Koulutus

Kuntorastien yhteydessä tarjotaan tarvittaessa suunnistusopetusta. Lisätietoja voi kysyä johtokunnalta.