Hissin pitkä matka 2023 tarjosi suunnistajien janoamaa vaativuutta

| Aiheet: Yleinen

Etukäteen ajankohtavalinta oli hiukan arvoitus. Kilpailunjohtaja Markku Raimovaarakin puntaroi Hämeen Sanomien kisaennakossa:

Odotusarvona oli saada Taulamaalle noin 300-500 kilpailijaa. Jännitystä aiheutti, vaikuttaako niin sanottu koulujen päätösviikonloppu merkittävästi osanottajien määrään. Toisaalta ajankohta on sopivasti kaksi viikkoa ennen Jukolan viestiä, jolloin se sopii hyvin valmistavaksi harjoitukseksi. Ilmoittautuneiden määrä oli lopulta ilahduttavat 395 suunnistajaa. 

Sääennuste viikkoa ennen tapahtumaa povasi kokopäivävesisadetta, mutta loppuviikolla ennuste muuttui pilvipoudaksi. Ja se piti. Sää oli pitkille matkoille ehkä paras mahdollinen.

Pysäköintitilan riittävyys pohditutti ennalta. Pirttikankaan ampumarata ja viereinen sorakuoppa riittivät rutinoitujen pysäköintimiestemme ansiosta erinomaisesti.

Erilaisten mittakaavojen ja erikokoisten karttojen käyttäminen samassa kilpailussa mietitytti. Kaikilla näytti kuitenkin olevan ihan oikeanlainen kartta kädessään.

Eihän tässä voi olla kuin tyytyväinen!

Taulamaan kartoittaja Esko Savonen ja seuran puheenjohtaja Jari Metsälä muikeina.
Kilpailunjohtaja Markku Raimovaaran hymy ei hyydy.

Seuran puheenjohtaja Jari Metsälä  ja kilpailujohtaja Markku Raimovaara tiivistävät asian:

Kansalliset kisat Taulamaalla sujuivat erinomaisesti. Saimme paikalle mukavan määrän eri-ikäisiä kilpailijoita. Järjestelyt onnistuivat mainiosti ja jokainen talkoolainen hoiti hommansa upeasti.  Kiitämme jokaista mukana ollutta hienosta panoksesta!

 

Kisasivustolla on julkaistu kisakuvien albumi.  Näiden kuvien lisäksi on myös seuraväkeen keskittyvä albumi. Kuvat: Anniina P., Niko B., Niina G., Heli I., Markku R.