Huikea Leimaus 2022 Kuopiossa!

| Aiheet: Junnut, Yleinen

Seuramme 17 junnusuunnistajaa ja viisi aikuista suuntasivat maanantaina 6.6. kohti Kuopion Leimaus 2022 -leiriä. Pääjoukko meikäläisistä kokoontui aamulla Hämeenlinnan rautatieasemalle ja seikkailu saattoi alkaa!

Iltapäivällä oli jo ensimmäinen tutustumisharjoitus Kuopion Rauhalahdessa ja illallakin vielä hämäräsuunnistusta.

Leiri eteni torstaihin saakka kaksi harjoitusta per päivä -tahdilla, mutta eihän se niin mene, että harjoitukset olisivat se ainoa juttu leirillä. Ehei! Oli leiridiscoa, uintia, savusaunaa, kotieläinpihaa,… Kuvat puhukoon puolestaan 😊

Kaikesta kivasta oheisohjelmasta huolimatta leiriläisemme nostivat leirin parhaaksi anniksi suunnistuksen – erityisesti leiriviesti päätöspäivänä sai kehuja. Moni mainitsi sen erityisen kivana juttuna leirillä.

– Kivoin harjoitusmuisto oli leiriviesti, kun tunnelma oli hieno, Aino kertoi.

Mutta ohjaajiemme kotimatkalla keräämästä palautteesta päätellen kaikki suunnistus oli kivaa ja opettavaista. Joanna ihastui viuhkaharjoitukseen ja olisi halunnut sitä enemmänkin. Moni muukin kehui tuota harjoitusta. Aada kertoi, että leirin harjoituksissa oppi paljon enemmän uutta kuin perustreeneissä. Hänen mielestään paras harjoitusmuisto oli Lippumäen harjoitus, koska mielestään oppi siellä kaikista eniten. Osa kertoi leirillä oppineensa käyttämään kompassia.

– Leirissä parasta oli kaverit ja hyvä yhteishenki, sekä harjoitukset ja leiriviesti, kiteyttivät leirin annin Silva ja Alma yhdessä.

Ilmeisen tyytyväisiä leiriläisiä siis. Jos saisi toivoa leirille vielä jotain, niin mitä toivoisit lisää? Aada toivoisi pidempiä harjoituksia ja mm. multitekniikan kokeilemista. Eevikin toivoi uusia suunnistusmuotoja, esimerkiksi sokkelosuunnistusta. Elsa olisi halunnut vaan enemmän harjoituksia. Alma ja Silva kaipaisivat enemmän sprinttisuunnistusta. Alisa olisi toivonut henkilökohtaista kisaa ja Ilonakin tykkäisi kilpailla enemmän. Ainolle tuli sentään mieleen, että discojakin olisi voinut olla enemmän. 😊

Ohjaajamme olivat myös tyytyväisiä leiriin, jossa oli hienoa nähdä lasten ilo ja riemu. Saunomista olisi heidän mielestään voinut olla enemmänkin. Taitaa loppua leirivuorokausista tunnit, jotta saataisiin kaikki kiva yhteen pakettiin mahtumaan. Mutta ei tarvitsekaan saada, sillä ensi vuonna on taas uusi Leimaus-leiri. Leimaus 2023 on Tampereella. Lähdetkö ensi vuonna taas?

Timo ja Leevi: – Joo, siellä oli hauskaa.

Alma ja Silva: – OFC!!! Oli hyviä harjoituksia, ja sai suunnistaa.

Topias: – Kyllä, koska opin suunnistamaan paremmin.

Leo: – Joo, koska haluan uudestaan riisipuuroa.

Ilona: –  Lähden, koska oli kiva leiri ja mukavat muistot.

Joanna: –  Lähden, suunnistus on kivaa ja leirillä oli paljon kavereita.

Elsa: –  Lähden, leirillä oli kivaa ja opin siellä paljon uutta.

Teksti: Anniina P.      Kuvat: Niina G.

 

Kuvia Leimaus 2022 -sivuilta, kuvaaja Jere Alen:

Kuvia Leimaus 2022 -sivuilta, kuvaaja Alisa Kinnunen:

Kuvia Leimaus 2022 -sivuilta, kuvaaja Touho Häkkinen: