Hyvän mielen Halikossa kahdella joukkueella

| Aiheet: Yleinen

Angelniemen Ankkureiden järjestämä 15-osuuksinen Halikko-viesti suunnistettiin Märynnummella 21. lokakuuta. Hämeenlinnan Suunnistajat osallistui viestiin tänä vuonna peräti kahden joukkueen voimin. Oli hienoa saada mukaan suunnistajia, jotka eivät viime aikoina ole juurikaan mukana olleet sekä ihan uusia kasvoja. Jotkut jopa suunnistivat ensimmäistä kertaa varsinaissuomalaisilla miellyttävillä kallioilla ja totesivat, että tänne voisi tulla toistekin. 🙂 Oli myös mukavaa, kun seurateltalla oli paljon porukkaa, tunnelmaa.

Kilpa- ja kuntosarja suunnistivat samat radat, mutta kuntosarjassa oli sarjarajoituksia vain aloitusosuudella eikä siinä vaadittu suunnistajilta lisenssiä.

Ennen viestiä oli H12- ja D13-sarjojen Halikko-juoksu, jossa meiltä oli mukana Göranssonin Alisa. Alisa teki hienoa työtä ja sijoittui upeasti kuudenneksi! Tyttö huilasi tovin ja jatkoi samoilla tossuilla vielä viestin kolmannella osuudella. Suunnistettavaa tuli siis 12-vuotiaalle Alisalle yhteensä seitsemän kilometriä. Eikä kuulemma tuntunut missään!

Kilpasarjassa olimme lopulta 34. sijalla. Joukkueessa suunnistivat

Antti Virtanen, Heta Virtanen, Juha Prittinen, Niklas Göransson, Anniina Paronen, Silva Kulju, Alma Peltotalo, Eevi Kulju, Emma Raimovaara, Jussi Korhonen, Mikko Pirilä, Joona Leipijärvi, Pyry Kumpuvaara, Essi Metsälä ja Antti Kivikko.

Myös kuntosarjan joukkueemme sijoittui 34. sijalle. Siinä suunnistivat

Meiju Lehtinen, Niko Lukkala, Jenna Leipijärvi, Niina Göransson, Alisa Göransson, Arttu Jaakkola, Kalle Virtanen, Terhi Teppo, Katri Peltomäki, Ninni Nukari, Kari Elovaara, Jouni Teppo, Jyrki Kommio, Jarno Karjalainen ja Ari Meriläinen.

Paljon tuli hyviä suorituksia. Ensi vuonna taas isolla porukalla Halikkoon!

Valokuvia saimme useammalta paikalla olleelta. Pääkuvaajanamme oli Pirjo Kulju. Muutama valokuva myös Halikon kisasivuilta, Ilkka Saarimäeltä.