Iloiset junnut vauhdissa Kompassi-viestissä

| Aiheet: Junnut, Yleinen

Seuramme nuorimmat olivat  10-14 -vuotiaiden Hämeen ensimmäisessä Kompassi-viestissä Tampereen Linnainmaalla keskiviikkoiltana kahden kovan joukkueen voimin.

Ykkösjoukkue

Ykkösjoukkue Topias Lautamäki, Aino Blomberg, Vilho Mennala, Eevi Kölhi, Topias Immonen ja Venla Mennala pinkoi neljänneksi. Kärkisijat valloitti tamperelaisjoukkueet, sillä voittoa juhli Pyrintö ennen Kooveeta ja Pyrinnön toista joukkuetta. Seuran kakkosjoukkue (Niklas Göransson, Joanna Tuominen, Eero Honkavaara, Alisa Göransson, Leo Raimovaara ja Alma Peltotalo) suunnisti yhdeksänneksi.

Yhdessäolo ja iloinen tekeminen ovat tärkeintä, mutta nähtiin siellä tosi kovia suorituksiakin. Viesti alkoi heti näyttävästi, kun Topias Lautamäki luukutti ensimmäiseltä 14-vuotiaiden poikien osuudelta toisena vain kahdeksan sekuntia kärjen jälkeen. Kolmannella poikien 10-vuotiaiden osuudella Vilho Mennala suunnisti osuuden kärkiajan, kuten myös kakkosjoukkueen Alisa Göransson tempaisi 10-vuotiaiden neljännellä osuudella kärkivauhtia.  Venla Mennala taas näytti vanhemmille kilpasiskoille, ettei parin vuoden ikäero merkitse mitään ja piti ankkuriosuudella ylivoimaisesti kovinta vauhtia, vaikka on vasta 12-sarjalainen.

Toivottavasti seuraaviin viesteihin lähtee vielä enemmän junnuja mukaan, niin saadaan useampi joukkue ja hauskuus sen kuin paranee!

Kakkosjoukkue
Aino B hymyssä suin.
Alisa vauhdissa.
Vilhon tyylinäyte.