Kilpailukausi on alkanut vauhdikkaasti – junnuille mainioita suorituksia kevään ensimmäisistä kilpailuista!

| Aiheet: Yleinen

Suunnistuskausi on vasta alussa ja jäsenistämme 44 on jo kilpaillut vähintään kansallisen tason kilpailuissa. Vaikka koronarajoitukset ovat värittäneet kilpailuja, eivät ne ole lamauttaneet suunnistuskilpailuissa kävijöitä. Kevään kisoissa osallistujamäärät ovat olleet huikeita, mikä myös omissa kansallisissamme voitiin huomata. Poimitaan joitakin hissiläisten kevään hienoista suorituksista.

Eevi aloitti kauden upeasti D16-sarjan voitolla Karhurasteilla Porissa. Pikkusisko Silva taas nappasi D12-sarjan voiton Prisma-rasteilla ja taakse jäi pitkä lista sarjakavereita. Kallekin oli Prisma-rasteilla hienosti 16-sarjan neljäs.

Venla osoitti ylivoimaa Uudenmaan Rastipäivillä voittaen  D12-sarjan ylivoimaisesti molempina päivinä. Immosen Topias teki samoissa kisoissa H12-sarjassa varmat suoritukset ja oli lauantaina kolmas ja sunnuntaina neljäs. Seuramme nuorimpiin kilpailijoihin kuuluva Anna ahkeroi D8RR-sarjassa 3. ja 2. sijalle.

Alma kävi Helarasteilla Ikaalisissa suunnistamassa D12-sarjan näyttävään voittoon.

Seuran omissa kisoissa nuorimmat näyttivät, että harjumaastoissa on treenattu. Venla ja Silva ottivat D12-sarjan kaksoisvoiton ja Almakin oli hienosti viides. H12TR-sarjassa Niklas Kaipainen suunnisti komean voiton.  Lautamäen Topias oli H14-sarjan kolmas ja hän muuten avasi kauden jo Billnäsin kovassa kisassa sijoittumalla kuudenneksi.

Seuramme ahkerimmat kilpailijat ovat startanneet jo monessa kilpailussa. Ahkerin kaikista (kuusi starttia) on Olavi H80-sarjassa. Lapualta ja  viimeisimmästä kisasta Hollolasta tuli voitot. Hollolassa myös Korhosen Jussi juhli voittoa H50-sarjassa ja 50-sarjojen voittoihin suunnistivat Prisma-rasteilla Antti ja Anniina.

Paljon on jo ehtinyt tapahtua ja kesä on vasta edessä. Nyt vaan kilpailukalenteria selaamaan!