Kolme mitalia SM-keskimatkalta!

| Aiheet: Yleinen

Keskimatkan suomenmestaruuksista kisattiin Vaasan Öjbergetin maastossa viime lauantaina. Hissiläiset olivat hyvin esillä, sillä peräti kolme suunnistajaamme pääsi palkintopallille.

Virtasen Antti onnistui juuri niin hienosti kuin alkukausi on antanut odottaakin. H55-sarjassa on todella kova taso ja yrittäjiä paljon, mutta onhan Antti osoittautunut sarjassaan melko lyömättömäksi. Antti siis suunnisti SM-kultaa melko ylivoimaisesti kovasta tasosta huolimatta. Matkaa  finaalissa oli 3,3 kilometriä, aikaa meni 25.57 ja voittomarginaalia seuraavaan 1.14.

Kajavan Ritva on ollut meidän kestomenestyjä eikä pettänyt taaskaan.  D75-sarjan SM-pronssia tuli tällä kertaa.

 

Kolmannen mitalin nappasi Mennalan Venla D15-sarjassa. Venla oli pääsi nyt ensimmäistä kertaa SM-kilpailuun mukaan, koska täyttää kohta 14 vuotta.  Sarjassa siis olivat mukana sekä 14- että 15-vuotiaat, joten kovasta sarjasta tässäkin kyse. Kaikki toiminnot olivat Venlalle vielä uusia. Karsinta aamulla, odottelu väliajalla ja pitkä odottelu lähtökynnyksellä.  Venla ei kaikesta uudesta kokemastaan hätkähtänyt, vaan suunnisti kylmän rauhallisesti SM-pronssia.

Onnittelut mitalisteille!