Kuntosprintti Lepaalla 6.5.2022

| Aiheet: Yleinen

Kiitos kaikille osallistujille!

Reittianalyysi: Kuntosprint – Lepaa_reittianalyysi

Palautekysely  Kysely on anonyymi, se ei tallenna henkilötietoja tai sähköposteja.

Livelox

Tulokset: t20220506

Väliajat: v20220506

Kuva-albumi

Ohjeita: Tarjolla on sprinttisuunnistusta Lepaan upeassa puistomaisessa kartanoympäristössä. Haastavimmilla radoilla lisähaastetta tarjoavat muutamat tekoaidat. Soveltuu niin kokeneille sprinttaajille kuin kokeilijoille. Kartta on valmistunut syksyllä 2021 ja nyt ensimmäistä kertaa käytössä.

Sprintti on suunnistuksen nopeatempoinen muoto, joka suunnistetaan rakennetussa ympäristöissä ja puistoalueilla. Radat ovat metsäsuunnistusta lyhyempikestoisia ja tempaavat suunnistajan keskittymään intensiivisesti radan haasteisiin. Sprintit ovat loistavia mahdollisuuksia vauhdikkaan fyysisen harjoituksen lisäksi haastaa ajatukset keskittymään täysillä radan pulmien ratkaisemiseen sekä tutustua hienoihin paikkoihin kaupungissa ja lähialueilla uudesta näkökulmasta.

Sprintissä tulee noudattaa sprintin lajisääntöjä ja karttamerkkejä. Sprinttikartan merkeistä suurin osa muistuttaa metsäsuunnistuskarttaa, mutta erojakin on. Sprintissä on joitakin erikoismerkkejä. Niiden lisäksi hyvin olennainen osa sprinttikarttaa ovat kielletyt karttamerkit, joiden ylittäminen ei ole sallittua sprintissä. Tutustu tästä karttamerkkeihin  ja tästä esimerkistä yleisimpiin kiellettyihin kohteisiin.

Ratapituudet ovat A 3.5 km, B 2.8 km ja C 2.0 km. Ratapituudet on mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin. A ja B haastavia, C helpohko.

Maasto: Kovapohjaista asfalttia/soraa noin 60–80 %, nurmikkoa/puistoa noin 20–40 %.

Kengät: Nastalliset kielletty (nurmikoiden säilymisen vuoksi). Kenkäsuosituksena nappula/kuviopohjainen juoksukenkä tai lenkkari.

Lähdöt: 16.30–18.00

Maksut: yksi rata 6 €, jos juokset useamman radan 10 €, alle 16 v ilmaiseksi

Maksutavat: Käteinen, Rastilippu, MobilePay, SmartumPay & Smartum-setelit, e-Passi, Eazybreak

Opastus tieltä 57, Tyrvännöntien risteyksestä Hattulassa

Tulokset ja reittianalyysit tällä sivulla tapahtuman jälkeen.

 

Tervetuloa sprinttaamaan!

Ratamestari  Antti Kivikko