Nuorten Jukolassa kahdella joukkueella

| Aiheet: Yleinen

Kauden viestijuoksujen kohokohdaksi nousi tänä vuonna Nuorten Jukola. Mikkelin Kalevankankaan maasto toimi estradina 143 suomalaiselle joukkueelle. HlS starttasi kahdella joukkueella lauantain 15.8. kisaan. Ykkösjoukkueessa suunnistivat juoksujärjestyksessä Emma Raimovaara, Kalle Kulju, Niklas Göransson, Alma Peltotalo, Topias Lautamäki, Eevi Kulju ja Ilari Skyttä. Kakkosjoukkue oli yhdistelmäjoukkue Vetelin Urheilijoiden kanssa. Joukkueessa juoksivat Aino Mäki, Oskari Rannila (VetU), Topias Immonen, Silva Kulju, Niko Kivelä, Venla Imberg ja Venla Rannila (VetU).

Viestin voitti ylivertaisesti Kirkkonummen Lynx. HlS:n ykkösjoukkue saavutti sijan 37 ja kakkosjoukkue sijan 69. Neljä junioria sai Jukola-kasteensa ja sekä ensikertalaiset että kokeneemmat NuJu-kävijät hoitivat osuutensa mallikkaasti omilla tasoillaan. Lautamäen Topias oli kovassa iskussa ollen osuusajoissa kahdeksas. Topias juoksi H14-osuuden, jolla oli pituutta 3,6 km.

HlS:n juniorikaarti on varsin nuorta, sillä  esimerkiksi ykkösjoukkueen juoksijoiden yhteenlaskettu ikä on 16 vuotta alle sallitun. Näillä vuosilla on iso merkitys nuorten kehityksessä, joten tulevaisuus näyttää hyvältä, kun jatketaan yhtä innokkaasti harjoittelua kuin tähänkin asti. Sekin on tulevaisuuden viestejä ajatellen eduksi, että juoksijoita löytyy tytöistä ja pojista.  Junnuosasto jatkaa tästä sunnuntaina 23.8. kisattavia aluemestaruusviestejä kohti. Tuolloin pääsee irti myös pikkuväki eli 10-vuotiaat ja alle.

Hämeenlinnan Suunnistajien ykkösjoukkue
HlS 1 vasemmalta Emma Raimovaara, Niklas Göransson, Kalle Kulju, Alma Peltotalo, Topias Lautamäki, Eevi Kulju ja Ilari Skyttä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hämeenlinnan Suunnistajat kakkosjoukkue
HlS 2 vasemmalta Aino Mäki, Oskari Rannila (VetU), Topias Immonen, Silva Kulju, Niko Kivelä ja Venla Rannila (VetU). Kuvasta puuttuu Venla Imberg.