Rastikansaa odotellessa

| Aiheet: Yleinen | Tagit: #Puuhamaa-rastit

Puuhamaa-rastein valmistelut alkavat olla loppusuoralla. Ratamestari Jarmo Lahti on tehnyt lujasti töitä, ja kartat lähtevät painoon viikonloppuna. Ratamestariryhmä on kohdannut kevään olosuhteiden haasteet, sillä lunta on paikoin ollut puolisääreen asti. Kuitenkin, rastit on huolellisesti merkitty ja pukit on asetettu paikoilleen.

Puuhamaa-rasteilla on ratoja kaikentasoisille suunnistajille, lapsista ikäihmisiin. Tämä on myös mainio tilaisuus seuran suunnistuskoululaisille, jotka voivat osallistua kilpailuun veloituksetta. Ilmoittautuminen on avoinna sunnuntai-iltaan 5.5. asti.

Kilpailupäivänä talkoohenkilöstöä on lähes viisikymmentä, mikä kattaa lähes neljänneksen seuran jäsenistöstä. Myös muutamia ulkopuolisia avustajia on mukana.

Puuhamaa-rastit aloittavat seuran 70-vuotisjuhlavuoden tapahtumat, jotka huipentuvat kauden lopussa pidettävään juhlapäivään. Kilpailupäivä 12.5. on äitienpäivä. Sen kunniaksi tarjoamme pullakahvit kaikille suunnistaville äideille ja huoltojoukoissa toimiville äideille.

Kilpailupäivänä on mahdollista osallistua 3 km:n ja 5 km:n kuntoratoihin kello 12-13 välisenä aikana. Tervakoskella järjestetään myös Hämeenlinnan seudun kuntorastit torstaina 16.5. ja omatoimirastit perjantaista sunnuntai-iltaan.

Suunnistajat ympäri Suomen, tervetuloa Tervakoskelle!