Seura palkitsi kauden 2020 ansioituneet – koronan siirtämä palkintojenjako pidettiin Jukolassa 14.6.2021

| Aiheet: Yleinen

Perinteisesti vuoden lopulla vietetään seuraväen kesken kauden päättäjäisiä. Pandemiatilanne esti viime syksynä tilaisuuden järjestämisen ja uusi ajankohta piti löytää niin, että viranomaisten ohjeistuksia noudatetaan. Niinpä sopiva hetki löytyi eilisestä suunnistuskoulun tilaisuudesta, jossa suunnistuskoululaiset vanhempineen sekä tähtitiimiläiset kokoontuivat harjoittelemaan Jukolan koulun lähimaastoon. Paikalle oli kutsuttu kaikki palkittavat.

Palkitut jäsenet kriteereineen sekä mainintoja kuluvastakin kaudesta:

Vuoden RR-suunnistaja: Alisa Göransson – Häme cupissa 9. sija, aina valmiiina lähtöön ja innokas harjoittelija. Hienosti tämäkin kausi lähtenyt liikkeelle. Hämeen Kompassi-cupissa tällä hetkellä 3. sijalla.

Ahkerat suunnistuskoululaiset: Niklas Kaipainen (TähtiTiimi), Leo Raimovaara ja Eero Honkavaara (Suunnistuskoulu) – kaikki kolme lähes 100-prosenttisesti harkoissa!

 

 

Kehittyjä 11-14 -vuotiaat: Topias Lautamäki – Häme Cupin 3. sija ja hienoja onnistumisia mm. sprinteissä. Myös Topiaksen kausi lähtenyt hienosti liikkeelle ja hyviä onnistumisia tullut kisoissa. Kompassi-cupissa tällä hetkellä sijalla 2.

Menestyjä 11-14 -vuotiaat: Venla Mennala ja Alma Peltotalo – Venla Häme cupin 2. ja Alma 3., molemmille hienoja onnistumisia kisoissa ja molemmat ahkeria harjoittelijoita. Tytöillä on myös tämä kausi lähtenyt samaan tahtiin liikkeelle, Hämeen Kompassi-cupissa Venla kärjessä ja Alma 4. sijalla tällä hetkellä.

Kehittyjä 15-20 -vuotiaat: Aino Mäki – ahkera harjoittelu ja panostus näkyy vauhdin, voiman ja taitojen kehittymisenä! Ainon kehityskäyrä on jatkanut nousuaan tänäkin vuonna ja tulokset ovat sen mukaisia.

Vuoden juniori:  Ilari Skyttä – valmis kaikkeen oli kyse sitten talkoista, harjoituksista tai kilpailuista,  esimerkillinen nuori urheilija monin tavoin.

Vuoden valmentaja: Anniina Paronen – omien kokemusten soveltaminen nuorten harjoitteluun tuottaa tulosta.

Vuoden ohjaaja: Ilkka Kivikko – reipas ote ohjaamiseen ja innostaa lapsia ja nuoria kehittymään lisää.

Työmyyrä eli ahkera seuratyöntekijä:  Markku Virtanen – monessa mukana ja varsinkin kuntorastien sydän, jonka työstä nauttivat sadat suunnistuksen harrastajat. Aina valmis auttamaan, kun apua kysytään. Ja tänäkin keväänä kansallisten ratamestari!

SM-menestyjät: Ritva Kajava, Leena Savonen, Ulla Ahonen, Olavi Erkkilä ja Antti Virtanen

Ritva, Leena, Ulla toivat  SM-hopeaa D70-sarjan viestistä Pöytyältä. Ritvalle lisäksi SM-sprintistä hopeaa.

Olavi voitti Liperissä SM-yön kultaa sarjassa H80, Oriveden SM-erikoispitkällä Olavi oli neljäs ja hiihtosuunnistuksen SM-keskimatkalla niin ikään neljäs.

Antti otti sprintistä SM-pronssin sarjassa H50 ja Oriveden SM-erikoispitkällä Antti oli viides.