Talkooväki tekee kisapäivän

| Aiheet: Yleinen

”Moni pani itsensä todella likoon seuran ja suunnistuksen puolesta.”

Seuramme suuresta yhteisestä ponnistuksesta SM-viestikilpailusta on jo muutama päivä. Tapahtuma keräsi yhteen paitsi valtakunnan suunnistajat myös seuramme talkooväen. Kaikille halukkaille riitti tekemistä. Onneksi halukkaita oli riittävästi.  Se on seuratoiminnan edellytys.

Kilpailunjohtaja Sirkka piti edeltävänä päivänä ydinjoukolle kilpailukeskuksessa  puheen. Hän painotti, että seuraamme on aiemminkin kehuttu aurinkoisesta palveluasenteesta ja toivoi nimenomaan tätä samaa sunnuntaipäivään.

Kisan jälkeen uutiset hajontavirheestä hämmensivät. Asioiden selvittelyprosessi on vielä tällä hetkellä kesken. Itse kisapäivän järjestelyt olivat kuitenkin onnistuneet.

Myöhemmin Sirkka lausui kisasivuilla kiitossanansa: ”Kiitos yhteistyökumppaneille, kilpailijoille, huoltojoukoille ja talkooväelle hienosta SM-viestisuunnistustapahtumasta Pirttikankaalla.  Hajontavirheestä huolimatta päivä oli täynnä onnistumisten riemua ja aurinkoisia ilmeitä.”

Kilpailunjohtajan esittämä toive siis toteutui. Hän myös kertoi jälkeenpäin, kuinka oli sykähdyttävää seurata, millä innolla ja asiantuntemuksella talkooväki tehtävänsä hoiti. ”Moni pani itsensä todella likoon seuran ja suunnistuksen puolesta.”

Kuvat puhukoon puolestaan.  Kilpailupäivä aamusta iltaan

Kilpailukeskus rakentuu toukokuusta edeltävään päivään.