Street-O jalkautuu Hätilään 11.3.

| Aiheet: Yleinen | Tagit: #Hämeenlinna Street-O, #Hätilä

             

Hämeenlinna Street-O  vie meidät tällä kertaa Hätilän ja Sairion kauniisiin maisemiin! Merkitse kalenteriisi maanantai 11.3. 2024 ja ole paikalla klo 18.00 -18.30 Hämeenlinnan yhteiskoulun pihalla Tuomelankatu 20.

Rasteja etsitään Sairiosta, Asemantakaa ja tietysti Hätilästä ja saatetaan piipahtaa myös Idänpään puolella. Luvassa on polveilevaa maastoa, kauniita puutalokortteleita ja yllättäviä kohteita. Sairion mäki, vielä lumiset kadut ja Tuomelan koulun rakennustyöt eivät meitä hidasta. Valmistaudu säähän sopivilla jalkineilla ja ota taskulamppu vielä varoiksi.

Näillä rasteilla voi kokea luonnonrauhaa ja kaupungin sykettä yhtä aikaa. Tämähän ei ole tavallinen suunnistustapahtuma – täällä tutustut Hämeenlinnaan uudesta näkökulmasta.

Ole utelias, ole mukana!   Nähdään Hätilässä! 

Tapahtuman kulku lyhyesti
Ennen lähtöä jokainen saa kartan ja ohjeet illan suunnistukseen. Suunnistamaan voi lähteä kello 18.00 – 18.30 ja maali sulkeutuu kello 19.30. Osallistumismaksu on aikuisilta 7 €, alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.Taskulampun tai otsalampun lisäksi mukaan on otettava myös vedenkestävä, ohutkärkinen tussi. Kadut ovat jäisiä, joten liikkukaa varovasti ja muut tiellä liikkujat huomioiden.
Suorituksen jälkeen osallistuja kirjaa vastaukset Street-O-palveluun esimerkiksi mobiililaitteella tai tietokoneella. Tapahtumien tulokset ovat nähtävillä Hämeenlinna Street-O-sivuilla.