Vuosikokouksen valinnat

| Aiheet: Yleinen

Hämeenlinnan Suunnistajien vuosikokous pidettiin 23.3.2022.  Seuran puheenjohtajana jatkaa Jari Metsälä.  Varapuheenjohtajaksi valittiin seura-aktiivi Sirkka Jaakkola, joka toimii mm. syyskuisen SM-viestin kilpailunjohtajana, järjestää kuntorasteja ja vetää talvikaudella jumppaa. Sihteerinä jatkaa lasten ja nuorten suunnistustoimintaa vetävä Eija Raimovaara. Uusia johtokunnan jäseniä ovat Anniina Paronen ja Jarmo Lahti.  Anniina vetää valmennustoimikuntaa ja kirjoittelee suunnistuksesta eri kanaviin. Jarmo on kartta- ja kilpailutoimikunnan puheenjohtaja, todellinen monitoimihenkilö hänkin seurassa. Vanhoina johtokunnan jäseninä jatkavat kuntorastitoimikuntaa vetävä Markku Virtanen,  kartta- ja kilpailutoimikunnassa vaikuttava Mikko Pirilä ja Niina Göransson, joka ohjaa lasten Hippo-suunnistuskoulua ja vetää junioritoimikuntaa.

Uudeksi taloudenhoitajaksi valittiin Anu Laine. Seuran pitkäaikainen taloudenhoitaja Elvi Lohilahti pääsi näin ansaitulle ”eläkkeelle” ja sai vuosikokouksessa ansaitut huomionosoitukset. Seura kiittää Elviä lämpimästi kaikista näistä vuosista!

Seuran toimikuntien kokoonpanot on päivitetty yhteystiedot-sivulle: https://hameenlinnansuunnistajat.fi/seura/yhteystiedot/