Yhteistreenien riemua

| Aiheet: Yleinen

Luulionvuori
Luulionvuori odottaa valloitusta

Koronarajoitusten helpottaessa seuran yhteisharjoitukset käynnistyivät ennen juhannusta. Hippo-suunnistuskoulaiset ja TähtiTiimin junnut päästettiin metsä”laitumille” maanantaina 8.6. ja varttuneemmat suunnistajat keskiviikkona 17.6. Havaittavissa oli jälleennäkemisen riemua ja yhteisharjoittelun tuottamaa iloa.

Hipot ja TähtiTiimin kesäkuuhun mahtuu kolme yhteisharjoitusta ja päiväleiri Kiipulassa. Muutamia uusia lapsia on tullut mukaan ja vielä mahtuu lisääkin, kun elokuussa yhteisharjoitukset jatkuvat. Heinäkuun ajan Hipot ja Tähdet keskittyvät omatoimiharjoitteluun esim. kuntorastien merkeissä.

Isompien junnujen ja aikuisten ensimmäinen yhteisharjoitus pidettiin Luulionvuoren maisemissa Jalosen Jussin laatimilla 3 ja 5 km radoilla. Radat tarjosivat sopivasti  haastetta molempien ratojen kiertäjille. Oli ilo nähdä, kuinka koko kevään into tuntui pääsevän irti ja hetkittäin oli kun oltaisiin oltu oikein kilpasilla. Sääkin suosi paikalla olleita. Etukäteen luvattu ukonilma väistyi ja aurinko porotti 23 asteen lämmöllä ja täydellä paisteella. Kun suunnistajat saapuivat maaliin alkoi jälleen kova jälkipeli.” Mistä sä menit tuon välin?” Ja niin edelleen. Myös vesi tai muu urheilujuoma tuli heti maalin jälkeen mieleen. Lähtipä kaksi pyörämiestä vielä uimaan harjoituksen jälkeen. Yksi suunnisti jopa lainakengissä, jotta pääsi metsään. Kaiken kaikkiaan kaikki tuntuivat olevan tyytyväisiä pitkästä aikaa järjestettyyn yhteisharjoitukseen.

Terveisin valmentajat ja ohjaajat