Kilpailunjohtajan tervehdys

Hämeen AM-yökilpailussa 2020 on tarjolla poikkeuksellinen etelä-hämäläinen maastotyyppi; kilpailumaastoa hallitsevat korkeat kalliomäet ja paikoin jyrkät rinteet jyrkänteineen. Avokalliomäkien välissä on vastapainona reheviä sekametsätyyppisiä laaksoja. Kartalle on ilmestynyt myös muutama parin hehtaarin avohakkuu. Kuten kilpailun ratamestari Tapani Koskelakin arvioi, aluemestaruuden voittaminen tässä maastossa vaatii kovaa fysiikkaa ja rutinoitua suunnistusosaamista. Ei siis ihme, että maasto on ollut 1950-luvulta lähtien useiden arvokilpailujen näyttämönä.

Hämeenlinnan Suunnistajat tarjoaa Teille kilpailijoille täysipainoisen  yösuunnistuselämyksen: kilpailukeskus hyvien liikenneyhteyksien varrella 3-moottoritien  läheisyydessä, kilpailukarttana tuore 08/2020 – versio, P-paikka ja kilpailukeskustoiminnot palveluineen aivan vierekkäin. Kuntosuunnistajille on myös tarjolla oma yöhaasteensa; helpon lyhyen ja vaativamman pitkän radan rastit odottavat löytäjäänsä.

Globaalin viruspandemian johdosta kisajärjestelyissä otetaan huomioon viranomaisten turvallisuusohjeet. Niiden lisäksi kisajärjestäjänä otamme käyttöön erilliset turvatoimet, jotka ilmoitetaan kilpailuohjeissa kisasivuillamme 14.9.2020.

Lopuksi seuramme haluaa kiittää Puuhamaa Oy:tä, Tervakosken Ampumaseura Oy:tä ja Tervakosken Moottorikerho ry:tä. Yhteistyö em. toimijoiden kanssa mahdollistaa täysipainoisen yösuunnistuskilpailun.

Tervetuloa!
Antti Leinikka
Kilpailunjohtaja