Tunnelmia Hämeen AM-yöstä

Hämeen aluemestaruuskilpailut yösuunnistuksessa ovat ohi. Kisa ehdittiin pitää juuri ja juuri Aila-myrskyn alta pois. Kilpailijat saivat onneksi suunnistaa lähes poutaisessa ja tyynessä säässä. Kilpailun loppumetreillä tuuli alkoi voimistua. Olimmepa onnekkaita!

Hämeenlinnan Suunnistajat kiittää lämpimästi osallistujia, huoltajia, yhteistyökumppaneita, talkoolaisia ja maanomistajia hienosta yösuunnistustapahtumasta!

Nähdään taas!

KUVIA KISASTA

Kuvaaja Anniina Paronen

OTSAVALAISIMEN ARVONTA

Lepistö maalissa
Mikko Lepistö maalissa

Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin Mila Vega 5000 -otsavalaisin ja sen voitti:

Mikko Lepistö Hauhon Sisusta! Onnea voittajalle!

Miltä nyt tuntuu, Mikko? ‒ Kävipähän melkoinen säkä. Erittäin mukava ylläri. Luin jostain, että lamppuarpajaiset on osallistujien kesken. Aattelin, että hieno idea. En ollu ihan varma että voittaisin.

Mitä aiot tehdä uudella lampulla? ‒ Uudella lampulla on meillä varmasti innokkaita yösuunnistajanalkuja käyttämässä sitäkin. Mä luulen, että lamppu on joko Onnin tai Ainon päässä ekaa kertaa viikon päästä Kangasalla seikkailujen yössä. Jos Prittisen puheet lampun erinomaisuudesta pitää paikkansa, niin siitä vielä taistellaan meillä moneen kertaa, kuka saa Milan päähän ja kuka vetelee vanhemmalla kalustolla. Tartteekin alkaa kehitellä taktiikkaa, jolla sen saan puhuttua itelle, ettei mene aina lapsille, jos yhtä aikaa yösuunnistetaan.

Miten kisasi meni? ‒ Kisassa oli extreme-meininkiä. Turvallisuus syistä jouduin pudottamaan tehoja, jottei vanhat raajat rikkoonnu. Pari harmittavaa pummia, jotka oli omia mokia.

Millaiset jatkosuunnitelmat on yösuunnistusurallasi? ‒ Jatkan yösuunnistussyksyä Yökuppien parissa. Jos talvi on yhtä hyvä yösuunnistukseen kuin viime talvi, niin todennäköisesti vielä talvellakin. Seuraava vuosipuolisko on yösuunnistajan kulta-aikaa. Suuret kiitokset kisoista ja erityiskiitokset randomizerille ja Milalle!