15.11.2022
Osallistumismaksujen palautus
Osallistumismaksujen palautuskaavake

31.10.2022
H21-sarjan mitätöinnistä on tehty jatkovalitus SSL:n hallitukselle. Kilpailun järjestäjä antaa ohjeet mahdolliselle osanottomaksun takaisinperinnälle, kun liittohallitus on käsitellyt asian.

12.10.2022

Kilpailun järjestäjä antaa ohjeet mahdolliselle osanottomaksun takaisinperinnälle, kun valitusaika (3 vk) Suunnistusliiton sääntöryhmän päätöksistä on umpeutunut.

 

17.9.2022

Kilpailun järjestäjällä on seuraavan kerran tiedotettavaa SM-viestin joidenkin sarjojen mitätöinnistä, kun valitusaika on ohi ja sääntöryhmä tehnyt päätöksensä.

 

Kiitos kaikille!

Kiitos yhteistyökumppaneille, kilpailijoille, huoltojoukoille ja talkooväelle hienosta SM-viestisuunnistustapahtumasta Pirttikankaalla.  Hajontavirheestä huolimatta päivä oli täynnä onnistumisten riemua ja aurinkoisia ilmeitä.

Sirkka Jaakkola
Kilpailunjohtaja

Tiedote

Eilen kisatuissa SM-viestisuunnistuksen radoissa on paljastunut hajontoihin liittyviä virheitä johtaen tulosten mitätöintiin. Seuraavat sarjat on mitätöity H21, D21, H35, H20 ja H50.

Kilpailun pääratamestarina olen vilpittömän pahoillani tapahtuneesta ja pyydän tapahtunutta anteeksi niin kilpailijoilta, kaikilta yhteistyökumppaneilta kuin järjestelyissä mukana olleilta talkoolaisilta sekä luonnollisesti oman seuran johtokunnalta sitä pettymystä, joka tapahtuneen johdosta väistämättä aiheutuu.

En lähde selittelemään mahdollisia virheen taustalla olevia syitä. Juurisyy varmaan aikanaan selviää, ainakin toivon näin. Tapahtunutta ei voi kumota, mutta toivottavasti kisasta tehtävä raportti auttaa tulevia kisajärjestäjiä välttämään vastaavat virheet.

Tapani Koskela

SM-viestissä tapahtunut hajontavirhe

SM-viestissä tapahtuneen hajontavirheen vuoksi kilpailusarjojen H21, D21, H35, H50 ja H20 tulokset mitätöidään. Suomen Suunnistusliitto tiedottaa em. sarjojen mahdollisen uusintakilpailun ajankohdasta ja paikasta nettisivuillaan. Tämän jälkeen Hämeenlinnan Suunnistajat antaa ohjeet mahdollisten osallistumismaksujen palautuksen osalta.

Olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta virheestä.

Sirkka Jaakkola
SM-viestin kilpailunjohtaja
Hämeenlinnan Suunnistajat

SM-viestit Hämeenlinnassa sunnuntaina 11.9.2022 

Seuramme järjestää suunnistuksen SM-viestin sunnuntaina 11.9.2022 Hämeenlinnan Kalvolan pitäjän alueella.

SM-mitalit ratkaistaan monimuotoisessa ja haastavassa maastossa, jossa viestijoukkueiden taito, maltti ja kunto ovat ”avaimia” palkintopallille.

Kilpailun pääratamestarina hajonnat juonii Tapani Koskela, jonka käsialaa olivat myös SM-keskimatka R2:n radat vuonna 2016 Hämeenlinnan Vehmaisissa. Ratavalvojana toimii Jani Mäntytörmä (KalvKe).

Kartoituksesta vastaa Esko Savonen.  Maasto sisältää riittävästi rinnettä ja tasaisempaa pienipiirteistä aluetta, joissa edellisten lisäksi paikoittain esiintyvä peitteisyys asettaa suunnistustaidot arvokisan vaatimalle tasolle. Kilpailumaasto on osa Etelä-Hämeen järviylänköä, jossa radat kulkevat 140-160 metrin korkeudella merenpinnasta.

Harjoituskieltoalue on jo aiemmin julkaistu karttarekisterissä:  SM- viesti 2022 harjoituskieltoalue.

SM-viestien harjoituspaketti-info julkaistaan helmikuussa 2022.

SM-viestit löydät myös Facebookista!

Löytötavaroita!

Tervetuloa SM-rasteille Etelä-Hämeeseen!
Hämeenlinnan Suunnistajat ry

YHTEISTYÖSSÄ